Szállítási, rendelési feltételek

Posted By on 2015.04.20.

Szállítási és rendelési feltételek

Az akciós árak visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek!

“Mi történik, ha nem jó a kabát mérete?”

Ha jól adta meg a kért adatokat, vagy mi vettünk Önről méretet, akkor egészen biztosan jó méretű kabátot fog kézhez kapni. Ha mégsem jó a méret, akkor postafordultával küldünk kisebbet vagy nagyobbat. Ha ez a mi hibánkból fakad, akkor természetesen a mi költségünkre. Amennyiben ennek más oka van, úgy szintén törekszünk a lehető legköltségkímélőbb megoldást megtalálni, de a szállítási költségeket ez esetben nem tudjuk átvállalni.

“Mennyi a szállítási idő?”

A munkanapokon 14:00 óráig leadott rendeléseket még aznap postázzuk, amit két napon belül kézhez kap. A 14 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon tudjuk feladni.

A határon túlra is szállítanak?

Nem, egyelőre csak Magyarország területére tudunk postai csomagot feladni.

“Mennyi a csomagolási és a szállítási díj Önöknél?”

Csomagolási költség a mindenkori postai díjszabás alapján történik. Ez általában egy kabát esetében 1-2000 Ft körül alakul.

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?

  • A postai csomag átvételekor készpénzben
  • Egyeztetést követően előre utalással
  • Személyesen készpénzzel a budapesti üzletünkben

Szeretném megnézni, felpróbálni, személyesen megvásárolni a nekem tetsző terméket. Megtehetem?

Természetesen. Baross utcai műhelyünkben erre a nyitvatartási időben bármikor lehetősége van, ettől eltérő időponthoz kérjük egyeztessen velünk telefonon. Mielőtt messziről hozzánk utazna, szintén érdeklődjön telefonon, hogy biztosan rendelkezésre álljon a kinézett termék a megfelelő méretben!

A rendelést többféleképpen is leadhatja:

Minden emailben érkezett megrendelést telefonon is ellenőrzünk, majd a csomagot 2 munkanapon belül szállíttatjuk az ország bármelyik szegletébe távolsági korlátozás nélkül!


Csere-és visszavásárlási lehetőség
A Colossale Bőrdivattól nyugodtan rendelhet, mert minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosítunk. Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 8 napon belül küldje vissza a címünkre sértetlen, nem használt állapotban, és mi banki utalással visszatérítjük Önnek az áru ellenértékét a következő munkanapon.

Fizetés? Csak a csomag átvételekor!
Ön a megrendelt áruért csak a csomag kézhezvételekor, utánvéttel a kézbesítőnek fizet. Ha óhajtja, előzetes megbeszélés után előre is átutalhatja a termék árát, így bárki más is átveheti Ön helyett a futártól.

Visszavásárlási feltételek
A visszaküldött áru ellenértékét az áru beérkezését követően általában a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül küldjük Önnek postai utalvánnyal vagy a bankszámlaszámára utalással. Az árut eredeti csomagolásában küldje vissza a Colossale Bőrdivat 1161 Budapest Baross utca 110/A. címre saját költségén – ennek díja csomagonként eltérő lehet, egy kabát esetében általában 1.115 Ft. Kérjük, kísérlőlevéllel, belföldi postacsomagként adja fel! [ zöld színű nyomtatvánnyal ] Utánvételes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni!
About the author

Comments

Comments are closed.