Cégismertető
 

Colossale Bőrdivat Budapest – Cégismertető

 

20 évvel ezelőtt, 1994-ben indítottuk vállalkozásunkat. A kezdetektől fogva a mai napig kizárólag bőrkabátok, bőrdzsekik és bőrdivat termékek készítésével, gyártásával foglalkozunk. Anno azért kezdtük a gyártással, mert a tucatáru helyett, mi a hangsúlyt a minőségi bőrkabát készítésre szerettünk volna helyezni.

Termékeinket elsősorban bőr- és divatáru kereskedőknek készítettük, de néhány éve saját bőrüzletet is nyitottunk, ahol az egyéni vásárlókat is szívesen látjuk és kiszolgáljuk. Ma már az egyedi igények alapján készített bőrkabátjaink és a visszatérő törzsvásárlóink forgalma sokszor megközelíti a nagykereskedőink számára készülő bőrkabátjaink forgalmát. Termékeink kizárólag kézimunkával alapos, gondos odafigyeléssel és nagy szakértelemmel készülnek. Bőrkabátokon kívül készítünk bőrszoknyákat, klasszikus bőrnadrágokat, illetve fűzős-, motoros bőrnadrágokat is. Ezeket a termékeket csak és kizárólag hozott minta után készítjük, hogy vásárlóink a nekik legmegfelelőbb terméket kaphassák.

A bőráruk juh-, kecske-, vagy marhabőrből készülnek. Standard méreteink általában S-5XL között mozognak, de egyéni extra méretet is készítünk akár 8XL-ig. Saját készítésű bőrkabátjainkat a vásárlóink igényeire szabva tudjuk legyártani .

Ujj rövidítés, dupla belsőzseb, kabát-, szoknya rövidítés – Felár nélkül!

Az elégedettség, amit vevőinken nap, mint nap látunk, mindig nagy büszkeséggel tölt el bennünket. Legyen Ön is részese a minőségi bőrkabát viselés élményének, válasszon Ön is aktális női, vagy férfi bőrkabát kollekciónkból!

Köszönjük, hogy minket választott!

Gyovai Istvánné

EV-566842


Comments are closed.